VOĐENE TURE

DETALJI TURE

OTOK RAB QUAD & BUGGY SAFARI

Doživite uzbuđenje brdske ture koja će vas provesti kroz 80% off-roada na quadu ili u buggyju, pružajući vam nezaboravno iskustvo avanture.

Ova tura traje oko 3 i pol sata i omogućuje vam istraživanje netaknutih krajolika i skrivenih ljepota otoka. Svaki zavoj i nagib terena pružit će vam novo adrenalinsko iskustvo, dok se probijate kroz izazovne terene otoka.

Ova brdska tura na quadu ili u buggyju nije samo pustolovina – to je putovanje kroz srce i dušu ovog predivnog otoka. Svaki trenutak proveden na turi ispunjen je uzbuđenjem i oduševljenjem, ostavljajući vam nezaboravne uspomene koje ćete nositi sa sobom zauvijek.

Pripremite se za nezaboravno iskustvo koje će vas potpuno osvojiti i ostaviti vas željnima više.

OTOK RAB PANORAMSKA
TURA

Krenite na nezaboravnu panoramsku turu otoka Raba u maxi buggyju, vozilu koje prima do 5 osoba, uključujući i našeg vodiča(5+1).

Ova avantura je idealna za istraživače koji žele doživjeti prekrasne prizore u udobnosti našeg CFMoto UForce 1000 XL. 80% ture je off-road, pružajući vam priliku da se upustite u srce divljine otoka Raba. Proći ćemo kroz raznolike terene, otkrivajući skrivene ljepote koje često ostaju neotkrivene.

Panoramska tura traje oko 3 sata, što nam daje dovoljno vremena da Vam pokažemo široku paletu ljepota otoka. Putovanje, dugo oko 40 km, vodi nas kroz različite terene, omogućujući vam da doživite raznolikost prirode otoka Raba. Turu završavamo s osmijehom na licu, bogatiji za jedno prekrasno iskustvo.

DETALJI TURE

DETALJI TURE

KRATKA TURA DO VRHA OTOKA – KAMENJAK

Doživite nevjerojatnu avanturu na turi Kamenjak Maxi Buggyem do najvišeg vrha otoka, koji se uzdiže na čak 408 metara nadmorske visine.

Kamenjak, prepoznatljivog primorskog kamenitog reljefa, sa svojim divljim krajolicima i netaknutom ljepotom, pruža idealan teren za vožnju.

Kako se uspinjemo prema vrhu, otvara se zapanjujući pogled na beskrajno plavo more te na stari grad Rab, čije su zidine i četiri prepoznatljiva crkvena zvonika svjedoci bogate povijesti otoka.

Na samome vrhu imat ćete priliku uživati u 360° panoramskom pogledu na čitav otok Rab, obližnje otoke te planinski masiv i mitsku planinu Velebit.

Ovi prekrasni prizori dodatno obogaćuju vaše iskustvo tijekom ture Kamenjak, pružajući vam nezaboravne trenutke i još dublji uvid u ljepotu ovog izvanrednog mjesta.

Team building

Mi u Rent a quad CELO, strastveni smo u onome što radimo te se sa zanosom upuštamo u organizaciju raznih tura prilagođenih vašim potrebama. S impresivnom flotom od 4 quada te 6 buggya pružamo vam mogućnost da povedete svoj tim u nezaboravnu avanturu u kojoj svi mogu sudjelovati i povezati se. Na vama je da izrazite želju kakvo biste iskustvo htjeli za jačanje i povezivanje vašeg tima, a naša će se ekipa potruditi zadovoljiti sve vaše potrebe. Mogućnosti su bezbrojne u svakom smislu što znači da možemo prilagoditi lokaciju i rutu ture pa i uključiti nešto od dodatnih usluga poput ručka ili coffee breaka. Kontaktirajte nas već danas i pripremite se za nezaboravan dan povezivanja, smijeha i timskog rasta.

DETALJI TURE

DETALJI TURE

KONTAKT

Adresa

Banjol 59a, Rab 51280

Telefon

+385 (0) 91 948 5808

Mail:

info@rentaquad-rab.com